KDN Dedahkan 10 Bukti Mat Sabu Syiah

Kan saya dah kata, kalau Zahid buka mulut, tentulah beliau mempunyai bukti yang kukuh. Zahid bukanlah seorang pemimpin yang suka memfitnah orang lain tanpa bukti seperti sesetengah pemimpin yang hanya pandai menyalahkan orang lain.

Jom kita tonton kenyataan media oleh Ketua Setiausaha Kementerian Dalam Negeri, Datuk Abd Rahim Mohd. Radzi.

Menerusi rancangan Ruang Bicara di TV Bernama semalam, Zahid Hamidi mempelawa Mat Sabu untuk menyamannya kalau benar beliau hanya memfitnah Mat Sabu semata-mata untuk menjatuhkan reputasi pemimpin PAS tersebut. Seterusnya, Zahid, sebagai Menteri Dalam Negeri, menyeru PAS supaya bersatu bersama UMNO untuk memerangi ancaman Syiah di Malaysia.

Kalaulah benar PAS adalah sebuah parti yang memperjuangkan Islam, bersatulah bersama UMNO untuk membanteras pembiakan virus Syiah. PAS tentu maklum akan bahaya virus Syiah. Yang pasti, virus ini mesti di hapuskan sebelum ia menjadi satu wabak di Malaysia. Tak perlulah PAS bersikap assobiyah sepertimana cara PAS dalam menangani masaalah yang melibatkan pucuk pemimpin PAS sebelum ini.

Melainkan, memang betul PAS bermaksud Parti Ajaran Sesat… Kalau dah macam tu, saya dah tak tahu nak komen :mrgreen: Apapun, beranikah Mat Sabu menyaman Zahid Hamidi?

Feedbacks?

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s